Teslafeeling

Rezervare

❗ANUNȚ❗ Suspendăm temporar activitatea pentru perioada de o lună, cu posibilitate de prelungire. Vă reamintim să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră❗ Prioritatea noastră e siguranta clienților noștri, iar în astfel de situații de criză considerăm necesar să fim responsabili cu cei din jur.

Dorești să oferi cadou experiența de a conduce o mașină Tesla ? Nu ști când vei avea timp să conduci?

Atunci cumpără cardul cadou! Click aici.

Ne rezervăm dreptul de a modifica data test drive-ului din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Mulțumim anticipat pentru întelegere!

Te rugăm să completezi formularul.

IMPORTANT: Comanda este considerată un ”Contract între părți” și este supusă unei obligații de plată. Pentru mai multe informații citește termenii și condițiile.

Dacă dorești o programare, pentru test drive-ul dorit, te rugăm să ne anunți, cu cel puțin 72 de ore înainte, la adresa de e-mail info@teslafeeling.ro sau la numarul 07 47 564 571

Ce se va întâmpla după ce dai click pe butonul “COMAND”?

În cazul transferului:

 • Vei primi un e-mail de confirmare cu informațiile din comandă.
 • Transferi suma.
 • Vom trimite factura prin e-mail.
 • Te pregătești pentru o experiența de neuitat. 🙂

În cazul în care plătești cu card de credit (Braintree):

Introdu detaliile cardului tău bancar la locul corespunzător,  mai sus:

 • Nu trebuie să lași spațiu între numerele cardului, introdu toate numerele împreună.
 • Codul de securitate din trei cifre se află pe spatele cardului, în partea dreapta a semnăturii tale.
 • Valabilitatea cardului o poți regăsi în majoritatea cazurilor pe partea frontală, sub numărul cardului bancar.
 • Ce se întâmplă după completarea formularului?
 • Plătiți pentru pachetul ales
 • Trimitem factura prin e-mail
 • Stabilim data și locația prin telefon
 • Te pregătești pentru o experiența de neuitat
 • Securitatea datelor 100%

Datele tale vor fi stocate criptate pe un server securizat a furnizorului de gazduire web fiabil. Datele tale nu se vor distribui sau vinde nimănui.

Aceasta înseamnă că din partea noastră nu vor fi mesaje electronice nesolicitate. De altfel, poți să accesezi oricând informațiile stocate pe site-ul nostru sau să soliciți ștergerea imediată a datelor tale.

 • Garanția returnării banilor 100%

Produsul este supus următoarei garanții: dacă nu ești complet mulțumit în 30 de zile de la cumpărare și nu ești 100% convins că a meritat fiecare bănuț, trimite-ne un e-mail la adresa de mai jos și vă returnăm banii în contul în termen de 3 zile lucrătoare.

 • Shopping în condiții de siguranță 100%

Plata prin card bancar pe Internet este complet sigură în contrast cu opinia publică și nu este mai riscantă decât plata cu un card în magazine, precum Lidl sau Tesco. Datale tale pot fi furate numai dacă le introduci pe site-uri suspecte sau necunoscute, la fel și în viața reală, este periculos să dai unui străin cardul tău. Această pagină îndeplinește toate criteriile oficiale, compania poate fi monitorizată, furnizorul nostru de servicii de plată fiind Braintree. Nimeni nu îți poate decripta datele, numai contul tău bancar poate recunoaște transferul bancar făcut pentru noi.

 • Cât de sigură este plata prin card bancar?

Dacă te întrebi, dacă este sigur să plătești cu cardul bancar în mediul online, atunci noi îți oferim 3 motive brutal de sincere de ce nu are rost să îți fie “frică” de plata cu card online:

1. FIECARE bancă are dreptul de restituire în curs de 24-48 de ore după ce tranzacția a fost evectuată. Deci, dacă vezi o taxă neautorizată în contul tău, trebuie doar să faci o sesizare băncii și ei îți vor returna imediat suma pe cardul tău.
Prin urmare, este absolut sigur și fără risc să faci comenzi online pe orice site, pentru că dacă cineva a retras mai mulți bani decât cu ce ai fost de acord, poți interveni cu ușurință.

2. În principiu, suntem o companie de servicii, pentru noi credibilitatea este cea mai importantă. Cea mai mare valoare pentru noi este dacă ai încredere în noi. De aceea ar fi o prostie să ne jucăm cu încrederea ta. Gândește-te, atunci cum am putea fi prezenți în presă? Cum ne-ai recomanda prietenilor, dacă ar exista chiar și o mică suspiciune în legătură cu noi? Nicidecum.
Prin urmare, vom face tot posibilul să îți asigurăm maxima siguranță pentru plată online pe site-ul nostru:
Utilizăm un certificat SSL, astfel încât terțe părți să nu vadă datele trimise, și îndeplinim cerințele PCI DSS, prin urmare am fost și verificaţi. În prezent, acesta este cel mai înalt standard de securitate cerut de furnizorii de carduri de credit și acest site corespunde cu toate aceste standarde.

3. Furnizorul nostru de servicii de plată este Braintree, care este subcontractant de către Paypal. PayPal, după cum probabil ști, este cea mai veche companie din lume care oferă plată online cu card de credit (după cum știm noi). Întreprinderi precum AirBnB, Uber, GitHub, toate folosesc Braintree.

Crezi că, dacă astfel de companii renumite utilizează această soluție de plată, vei avea probleme cu furnizorul nostru de servicii de plată online (Braintree)???

 • Numai cu card bancar pot să plătesc?

Nu. Poți de asemenea să transferi bani. Dar preferăm plata cu cardul bancar.

Plățile cu cardul bancar sunt rapide, convenabile și trasabile, prin urmare, plățile cu cardul sunt din ce în ce mai populare și la noi în țară (în străinătate este mai popular modalitate de plată comparativ cu celelate modalitați de plată).

În prezent, toate băncile oferă clienților carduri bancare ce se pot folosi pentru cumpărăturile online.

 • Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai întrebări pentru care nu ai primit răspuns pentru această pagină, nu ezita să ne trimiți un e-mail la info@teslafeeling.ro.