Teslafeeling

Tesla va începe livrările lui Model Y în luna martie: constructorul a transmis primele notificări către clienți

Tesla va începe livrările lui Model Y în luna martie: constructorul a transmis primele notificări către clienți - Poza 1

Livrările SUV-ului electric Tesla Model Y vor începe în Statele Unite în luna martie, cu jumătate de an mai devreme decât planificarea inițială. Tesla a transmis deja primele notificări către clienți, care își pot alege data livrării.

De regulă, Tesla nu își respectă planurile pentru lansările de modele noi, însă SUV-ul electric Model Y este prima excepție de la această regulă.

După informațiile neoficiale privind începerea livrărilor în februarie, Tesla a anunțat că primele livrări Model Y vor fi făcute în luna martie.

“Felicitări! Noul tău Model Y este gata de livrare în martie 2020, se arată în mail-urile trimise unor clienți de către constructorul american. Următorul pas este ca proprietarii să-și aleagă o dată de livrare, pentru ca mașina să ajungă în posesia lor.

Pe piața europeană, Model Y va ajunge abia în 2021 și va fi disponibil inițial în trei versiuni, dintre care cea mai accesibilă costă 58.000 de euro și oferă o autonomie de 540 kilometri. Versiunea cu tracțiune integrală este disponibilă pentru 62.000 de euro și oferă o autonomie de 505 kilometri, în timp ce varianta de performanță promite o autonomie de 480 de kilometri și necesită 70.000 de euro.

Sursa: https://www.automarket.ro/stiri/tesla-va-incepe-livrarile-lui-model-y-in-luna-martie-constructorul-a-96433.html

Lasă un comentariu