Teslafeeling

Promoție la Tesla. Preţul SUV-ului Model Y, redus cu 3.000 de dolari, din cauza pandemiei cu coronavirus

Promoție la Tesla. Preţul SUV-ului Model Y, redus cu 3.000 de dolari, din cauza pandemiei cu coronavirus

Tesla a redus preţul SUV-ului Model Y cu 3.000 de dolari, la doar patru luni de la lansarea acestuia, producătorul de automobile electrice dorind să menţină vânzările în contextul pandemiei cu COVID-19.

În luna mai, Tesla a redus şi preţurile automobilelor Model 3, Model X şi Model S.

Compania condusă de Elon Musk a raportat o scădere sub aşteptări a vânzărilor de automobile în trimestrul al doilea, în pofida impactului pandemiei asupra industriei auto la nivel global.

Preţul SUV-ului Model Y porneşte acum de la 49.990 de dolari, fiind cu aproape 6% mai mic faţă de preţul anterior, de 52.990 de dolari, potrivit site-ului companiei.

Tesla nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters.

Compania a început să livreze SUV-uri Model Y în luna martie, promiţând un mult-aşteptat vehicul crossover care va concura cu producători europeni precum Volkswagen, care vor lansa propriile lor vehicule electrice, potrivit News.ro.

Tesla a anunţat în aprilie că Model Y este deja profitabil, marcând o premieră pentru istoria de 17 ani a companiei, când unul dintre vehiculele sale noi generează profit în primul său trimestru.

Sursa: https://incont.stirileprotv.ro/auto/tesla-reduce-pretul-suv-ului-model-y-cu-3-000-de-dolari-din-cauza-pandemiei-cu-coronavirus.html

Lasă un comentariu