Teslafeeling

Home » Despre noi

Povestea și Echipa Tesla Feeling

Povestea Noastră

Exemplul nostru, ca multe altele, susține faptul că, oriunde te-ai fi născut, dacă ai idei bune și începi să le implementezi, succesul va veni.:)

Etalon Tools Kft. a fost înființată în 2014 pentru a oferi suport tehnic companiilor de tăiere a metalelor, dar încercăm, de asemenea, să experimentăm  domenii noi. Deoarece gândim pozitiv și deliberat, suntem bucuroși să citim despre persoane a căror gândire este avansată și care caută soluții dacă au probleme. Așa am aflat despre Elon Musk și Tesla… În 2015 am decis să cumpărăm un model S, dar atunci încă nu ne-am gândit la construirea unui model de afaceri bazat pe aceasta. Ideea a venit de la Egon în timpul unei conversații de coaching în vara anului 2016, iar apoi a început avalanșa.. Mai întâi am incercat noi autoturismul Tesla. A fost dragoste la prima vedere! În luna octombrie am decis să mai cumpărăm unul și în 2017 am lansat proiectul Experiența Tesla..

Afacerea “poantă” a devenit una serioasă, iar acum avem 3 mașini, 4 instructori și funcționăm cu 3 persoane în birou. Bineînțeles, ne gândim mereu la dezvoltări ulterioare …:)

Primii pași

Flota De Mașini TESLA:

În august 2017, am lărgit flota existentă cu un model alb S P90D, pentru a face față unor evenimente corporative importante.

Dacă te gândești la consolidarea echipei sau dorești doar să îți duci partenerii într-o călătorie de neuitat, atunci te ajutăm cu plăcere. 🙂

FLOTA DE MAȘINI TESLA

Echipa Tesla Feeling:

Bálega Egon

Egon Bálega

Manager

Gugg Zsolt

Zsolt Gugg

Manager

Maria Karsai

Comunicații,
Relații clienți

Anita Hamzó

Finanțe

Judit Szőke

Comunicații,
Relații clienți

Fruzsina Széles

Administrație,
Relații clienți

Tesla Élményvezetés csapat

Echipa completă

Tesla élményvezetés ügyvezetők

Manageri

Zsolt (stânga), și Egon (dreapta)

Tesla Élményvezetés marketing csapat

Echipa de marketing

Tamás (stânga) și Attila (dreapta)

Instructorul Temesi László

László Temesi

Instructor

Instructorul Imre Juhász

Imre Juhász

Instructor, EV- referent de specialitate

Serviciul Clienți și Finanțe

Maria Karsai, Fruzsina Széles, Anita Hamzó , Judit Szőke