Teslafeeling

Home » Card cadou ofertă

COMANDĂ CARD CADOU

Ai prefera să rezervi o anumită dată?

Atunci accesează pagina de rezervări. Click aici.

Tesla card cadou

Ce se va întâmpla după ce dai click pe “COMAND”?

În cazul transferului:

 • Vei primi un e-mail de confirmare cu informațiile de comandă.
 • Transferi suma.
 • Îți vom trimite factura prin e-mail.
 • Te pregătești pentru  o experiența de neuitat. 🙂

În cazul în care plătești cu card de credit (Braintree):

Introdu detaliile cardului tău de credit în locul corespunzător, în partea de mai sus:

 • Nu trebuie să lăși spațiu intre numerele cardului, ci intordu toate numerele împreună.
 • Codul de securitate din trei cifre se află pe spatele cardului în partea dreapta a semnăturii tale.
 • Valabilitatea cardului se paote regăsi în majoritatea cazurilor, pe partea frontală sub numărul cardului bancar.
 • Ce este cardul cadou?

Cu un card cadou poți dărui o experiență Tesla celor dragi, ce poate fi utilizat în orice moment în termen de 12 luni de la primire la unul dintre locațiile valabile.

 • Ce se întâmplă după comandă?
 • Plătești prețul cardului cadou ales
 • În termen de o săptămână îți vom trimite cardul pe adresa dată.
 • Cel dăruit ne poate suna la numărul de telefon dat pentru a face o programare.
 • Cum poate utiliza sărbătoritul cardul cadou?

Folosind detaliile de contact afișate pe cardul cadou, poate intra în contact cu noi pentru a face o programare.

 • Securitatea datelor 100%

Datele tale vor fi stocate criptate pe un server securizat a furnizorului nostru de găzduire web fiabil, și nu le vom distribui sau vinde nimănui.

Aceasta înseamnă că din cauza noastră nu vei primi mesaje electronice nesolicitate. De altfel, poți să accesezi oricând informațiile stocate pe site-ul nostru sau să soliciți ștergerea imediată a datelor tale.

 • Garanția returnării banilor 100%

Produsul este supus următoarei garanții: dacă nu ești complet mulțumit în 30 de zile după cumpărare și nu ești 100% convins că a meritat fiecare bănuț, trimite-ne un e-mail la adresa de mai jos și îți vom returna banii în cont în termen de 3 zile lucrătoare.

 • Shopping în condiții de siguranță 100%

Plata prin card bancar prin Internet este complet sigură în contrast cu opinia publică și nu este mai riscantă decât plata cu un card în magazine, precum Lidl sau Tesco. Datale tale pot fi furate numai dacă le introduci pe site-uri suspecte sau necunoscute, la fel cum în viața reală, este periculos să dai unui străin cardul tău. Această pagină îndeplinește toate criteriile oficiale, compania poate fi monitorizată, furnizorul nostru de servicii de plată fiind Braintree. Nimeni nu îți poate decripta datele, numai contul tău bancar poate recunoaște transferul bancar efectuat pentru noi.

 • Cât de sigură este plata prin card bancar?

Dacă te întrebi, dacă este sigur să plătești cu card bancar în meniul online, atunci noi îți oferim 3 motive brutal de sincere de ce nu are rost să îți fie “frică” de plata cu card online:

1. FIECARE bancă are dreptul de restituire după ce tranzacția a fost efectuată în termen de 24-48 de ore. Deci, dacă vezi o taxă neautorizată în contul tău, trebuie doar să sesizezi banca și ei îți vor returna imediat suma pe cardul tău.
Prin urmare, este absolut fără risc să faci comenzi, de fapt, pe orice site, pentru că dacă cineva a retras mai mulți bani decât cu ce ai fost de acord, poți interveni cu ușurință.

2. În principiu, suntem o companie de servicii, pentru noi credibilitatea este cea mai importantă. Cea mai mare valoare pentru noi este dacă aveți încredere în noi. De aceea ar fi o prostie să ne jucăm cu această încredere. Gândește-te, atunci cum am putea fi prezenți în presă? Cum ne-ai recomanda prietenilor, dacă ar exista chiar și o mică suspiciune în legătură cu noi? Nicidecum.
Prin urmare, vom face tot posibilul să îți asigurăm maxima siguranță pentru plată online pe site-ul nostru:
Utilizăm un certificat SSL, astfel încât terțe părți să nu vadă datele trimise, și îndeplinim cerințele PCI DSS, prin urmare am fost și verificaţi. În prezent, acesta este cel mai înalt standard de securitate cerut de furnizorii de carduri de credit și acest site corespunde cu toate regulile impuse de furnizori.

3. Furnizorul nostru de servicii de plată este Braintree, care este subcontractant de către Paypal. PayPal, după cum probabil ști, este cea mai veche companie din lume care oferă plată online cu card de credit (după cum știm noi). Întreprinderi precum AirBnB, Uber, GitHub, toate folosesc Braintree.

Crezi că, dacă astfel de companii renumite utilizează această soluție de plată, vei avea probleme cu furnizorul nostru de servicii de plată (Braintree)???

 • Numai cu card bancar pot să plătesc?

Nu, poți, de asemenea, și să transferi bani. Dar preferăm cardul bancar.

Plățile cu carduri bancare sunt rapide, convenabile și trasabile și, prin urmare, sunt din ce în ce mai populare și la noi în țară (în străinătate este mai popular metodă de plată online comparativ cu orice altceva).

În prezent, pentru toate conturile bancare clienții primesc cardul bancar pe care îl pot folosi pentru cumpărături online.

 • Ai nevoie de ajutor?

Dacă ai întrebări pentru care nu ai primit răspuns pe această pagină, nu ezita să ne trimiteți un e-mail la info@teslafeeling.ro.